ÄMNE. Vissa dagar minns man inte vad för engagemang som ligger spridda i framtiden; knappt ens runt minutens knut sträcker sig blickfånget. Varje sekund kan någonting hända, oviktigt vilket, och bli en liten chock. Dagarna i ända kan det vara så ibland. Och egentligen är det inte så noga! Det kan vara ganska välgörande faktiskt. Ingenting framstår som särskilt noga när man gräver djupt i själ och skäl.

Vissa stunder krävs man förstås på litet noga, men om man bara ser till att inte ta så allvarligt på det så passerar ögonblicken snart ganska obemärkta. Livet är fullt möjligt att leva i trevligt (men ändå rätt så självorganiserande) kaos. Det är skönt att leva därför!

APA är ett nätverk, eller kanske en kampanj eller en förening eller någonting annat. Det är inte så jättenoga vad APA är. Huvudsaken är vad förkortningen står för:

APA – Anti-Pedantisk Aktion

Det kanske borde heta antipedant och inte Anti-Pedantisk om man ska vara mera precis i sitt språk, men det ska man säkert inte säkert. Däremot nästan helt hundra är att det inte stavas auktion i stället för aktion.

Slogan-fäste utropas härmed! Mottots mått kan vara tröjans. Här är traven utav hittills:

slarvig med precision
det är inte så noga
chaos rules
perfektion äger – dig
var inte wesserbisser
sammelsurialist javisst!
Vem bryr säg?
pebantofob och stolt
tumult är kult
jag ♥ whatever
orädda soppor smaka bäst
rör itne min slogan!
det är lämpligt att fela
sär skrivning på även tyr
pedanterier undandebes
i morgon är en annan vag
finn fem rätt
vi frimärker ord
noggrannhet är en blygd
störta ursekterismen
skomakare bliv som känns bäst

Fortsatta bidrag mottages.¶ 2009-04-03